Klacht over Therapie Sassenheim

De NVGH Beroepsorganisatie voor Psychotherapie en GGZ

Ik ben bij de beroepsvereniging NVGH aangesloten. Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens een aantal afspraken over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Een klacht? Vertel het mij

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Dan kun je altijd bij het NVGH terecht.

Zorgvuldige afhandeling via NVGH

De Klacht- en Tuchtrechtcommissie van de NVGH behandelt je klacht. Kijk op de website onder het kopje “Klachtrecht en Tuchtrecht ”. Of neem contact op met Jacinta Tesselaar van de NVGH. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 11.30 uur op nummer 072 506 9824. NVGH registratienummer: 0310 EWAO

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten of heb je een vraag over jezelf – bel mij of stuur even een mail naar praktijk Therapie Sassenheim ter attentie van Christine Heijnen. Ik help je graag.