Therapie in Sassenheim

Mijn praktijk ligt op 5 minuten loopafstand van Station Leiden Lammenschans, waardoor deze goed te bereiken is. Ook met de auto kan je makkelijk en snel bij mijn praktijk komen, en rondom de praktijk is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ik vind het belangrijk dat wanneer je bij mij in behandeling komt, we een klik hebben. Je moet je op je gemak voelen om jou verhaal van mens tot mens met mij te willen en durven delen.

Ieder mens is uniek

Alle ervaringen die je hebt meegemaakt, van je vroegste jeugd tot dit moment, maken jou tot de persoon die je bent. Daar zit geen goed of fout aan verbonden, dat is gewoon zoals het is. Het proces dat we aangaan is erg persoonlijk, daarom zal ik dan ook nooit een oordeel geven over jouw ervaringen of wie jij bent. Wel kan ik met een kritische blik kijken naar de dingen die jij jezelf misschien hebt aangeleerd, en die mogelijk niet meer zo goed helpen als toen je het jezelf aanleerde. Ik ben niet bang om je te confronteren en met de passende humor help ik jou om in de spiegel te kijken en te ontdekken wat jij nodig hebt om jouw problemen de baas te worden.

Ik vind het belangrijk dat de behandeling bij jou past. Daarom kan ik je van te voren niet precies vertellen hoe onze gesprekken zullen gaan verlopen, dit verschilt namelijk per persoon. Jij als mens bent uniek. Ik geloof er niet in dat er één behandelmethode is die voor iedereen werkt.

Samen gaan we in overleg en kijken we naar wat het beste bij jou en je hulpvraag past. Wat de boekjes zeggen dat bij jouw klachten zou moeten werken laten we de koers niet bepalen. Maatwerk dus.

Therapie Sassenheim: verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Therapie Sassenheim. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Wat ik voor jou kan doen…

Heb je nog vragen of wil je weten wat ik voor jou kan doen? Bel voor een afspraak of stuur even een mail ter attentie van Petra van Assen.