Tarief en vergoeding bij Therapie Sassenheim

Tarief en duur

Een individuele afspraak duurt 60 minuten en kost 98 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, duurt een sessie 60 minuten en reken ik 118,50 euro. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED, die je online kunt betalen. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Vergoeding, stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij jouw verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Daar kan ik je ook bij helpen

Voor veel mensen is de verzekering een wollig pakket met allerhande lijstjes waar maar moeilijk uit is op te maken of iets nu vergoed wordt of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering.

Wil je meer weten over vergoedingen en tarieven, of als je een afspraak wilt maken: bel mij of stuur even een mail naar praktijk Therapie Leiden ter attentie van Petra van Assen. Als ik niet direct opneem krijg je binnen 1 dag een reactie.